CASAL TECNOLOGIC DE SETMANA SANTA – MISSIÓ CODESAVER


Activitat PRESENCIAL

¡Apúnta’t a passar la millor Setmana Santa amb Dynamind!

LLOC: ACADEMIA DYNAMIND, Via de l’Imperi Romà 11, 43003 Tarragona

EDATS: 6-16 anys (En funció del nombre de participants es faran dos grups distribuïts per edat dels i les participants

DURADA: Del 25 al 28 de Març. Inscripció setmanal

HORARIS: De 9 a 13 h

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 20 de març

PREU:

  • Primeres inscripcions (fins 23 de febrer): 60 €/setmana

  • Inscripció regular: 65 €/setmana

Presentació del casal


Benvinguts i benvingudes a Technopolis, la «Missió CodeSaver» us espera!

Aquesta Setmana Santa, us submergireu en una aventura tecnològica emocionant on us convertireu en autèntics agents digitals del futur.

La nostra ciutat digital està en perill, i només vosaltres podeu salvar-la. Cada dia, us enfrontareu a nous escenaris de rescat i reptes que posaran a prova les vostres habilitats i us impulsaran a col·laborar per trobar solucions innovadores.

Fins fa no res, l’harmonia tecnològica regnava a Technopolis, però, una amenaça cibernètica misteriosa, coneguda com a «DarkNet», ha emergit. DarkNet ha començat a infiltrar-se en els sistemes crítics de la ciutat, desencadenant el caos i posant en perill a tots els Technopolians.

La ciutat, desesperada per una solució, us convida a formar part de la «Missió CodeSaver». Aquesta operació especial ha estat dissenyada per fer front als desafiaments de DarkNet i restablir la seguretat a la ciutat.

Endinsa’t en una emocionant missió de rescat tecnològic on haureu d’utilitzar les vostres habilitats de, disseny 3D, programació, lògica i IA (intel·ligència artificial) per superar desafiaments i salvar el dia.

Cada dia es presentarà un nou escenari de rescat, fomentant la col·laboració i el pensament estratègic mentre desenvolupeu i milloreu les vostres habilitats tecnològiques.

Et sumes a aquest repte?


 

PREU 1º inscripcions (fins al 23 de febrer)

 60 €

PREU regular (a partir de 23 de febrer)

 65

DESCOMPTE GERMANS: 10 € de descompte per germà/ana addicional (sense comptar el primer), aplicables en qualsevol període d’inscripció.
DESCOMPTE PARTICIPANT: 5% de descompte si has dut a terme alguna activitat amb nosaltres durant el curs 2023/24.
Tens dubtes? Consulta’ns !

 

OBJECTIUS DEL CASAL:

  • Proporcionar als participants les habilitats bàsiques en robòtica i programació, com la programació de videojocs, la resolució de problemes i la comprensió dels conceptes tecnològics.

  • Encoratjar la creativitat mitjançant la creació de projectes tecnològics originals i la resolució de problemes de manera innovadora.
  • Despertar la curiositat i l’interès dels participants pel món de la tecnologia, la robòtica i la programació.
  • Incentivar la col·laboració entre els participants mitjançant projectes d’equip que requereixin la seva participació activa i la resolució conjunta de desafiaments tecnològics.
  • Introduir conceptes bàsics de seguretat cibernètica i conscienciar els participants sobre la importància de protegir la informació en línia.
  • Oferir als participants una base per entendre i conèixer el funcionament de les tecnologies emergents, preparant-los per les oportunitats i reptes del futur.
  • Estimular la imaginació i la visió de futur, connectant els conceptes tecnològics amb el potencial de millorar la societat i el món.

LOCALITZACIÓ:

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

1er día Crida a l’Acció: Un missatge urgent arriba a cadascun dels nostres agents. La ciutat digital està en perill, i només els joves enginyers i programadors poden salvar-la. Els participants són reclutats com a agents de la «Missió CodeSaver» i cadascú i cadascuna tindrà el seu rol per tal de salvar i protegir la ciutat. (Presentació, desencriptat del missatge CodeSaver i repte de programació amb Scratch)
2n día El descobriment de DarkNet: Els Agents descobreixen que DarkNet ha desencadenat un virus que ha atrapat a «Pixelman» i altres ciutadans digitals en una xarxa laberíntica. La missió més important: rescatar als ciutadans i neutralitzar el virus. (Disseny 2d PixelArt i programació i creació d’ID digital amb Micro:bit)
3er día

Programació de Rescat: Es revela que DarkNet està utilitzant tàctiques avançades d’atac cibernètic per debilitar les defenses de la ciutat. Els participants hauran d’evitar que DarkNet causi més estralls.

A més, la història pren un gir intrigant quan es descobreix que DarkNet ha desafiat els participants en un duel d’habilitats de programació. Els equips han de programar solucions creatives i ràpides per contrarestar els moviments de DarkNet i guanyar terreny en la batalla digital. (Programació del videojoc Agents VS Darknet amb MakeCode Arcade, Disseny 3D i Intel·ligència Artificial)

4t día Simulacre de Missió CodeSaver: DarkNet allibera el seu atac final. Els participants han d’utilitzar totes les habilitats adquirides per enfrontar-se a DarkNet en un simulacre de missió crítica. L’èxit de la missió determinarà el destí de la ciutat digital i el llegat de la «Missió CodeSaver». Al final de la setmana, els participants, convertits en herois digitals, no només hauran adquirit habilitats tecnològiques, sinó que també hauran viscut una emocionant història d’aventures, desafiaments i triomfs en el món digital. (Reptes lògics, pensament computacional i… Desafiament de la batalla final!